Situația epidemiologică. Câți clujeni sunt internați cu COVID-19

Situația epidemiologică. Câți clujeni sunt internați cu COVID-19

În prezent, la nivelul județului Cluj, 264 persoane se află în carantină, iar peste 268 sunt în autoizolare la domiciliu.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Până în acest moment, la Cluj-Napoca au fost declarați vindecați și externați 241 pacienți, 176 dintre aceștia fiind din județul Cluj.

În prezent, la Cluj-Napoca sunt internați 205 de pacienți cu COVID-19 din județul Cluj. Pe secțiile de ATI sunt în total 16 pacienți, din care 8 din județul Cluj.

În total, în spitalele din Cluj au fost înregistrate 17 decese ale unor persoane cu COVID-19 , din care 10 erau clujeni. Cel mai recent deces, al zecelea, a fost confirmat astăzi de Grupul de Comunicare Strategică. Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, care a decedat ieri. 

Potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică, la numărul de cazuri confirmate pe județe, la Cluj sunt înregistrate 460 de cazuri, cu 5 mai multe decât ieri. În această raportare sunt incluși toți pacienții tratați la Cluj-Napoca, inclusiv cei care provin din alte județe decât Cluj.

Până vineri, pe teritoriul României au fost confirmate 14.811 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 6.423 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, 898 persoane diagnosticate cu infecție cu noul coronavirus, internate în spitale din țară au decedat.

 

 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza