Situația epidemiologică. Câți clujeni sunt internați cu COVID-19

Situația epidemiologică. Câți clujeni sunt internați cu COVID-19

În prezent, la nivelul județului Cluj, 264 persoane se află în carantină, iar peste 268 sunt în autoizolare la domiciliu.

Până în acest moment, la Cluj-Napoca au fost declarați vindecați și externați 241 pacienți, 176 dintre aceștia fiind din județul Cluj.

În prezent, la Cluj-Napoca sunt internați 205 de pacienți cu COVID-19 din județul Cluj. Pe secțiile de ATI sunt în total 16 pacienți, din care 8 din județul Cluj.

În total, în spitalele din Cluj au fost înregistrate 17 decese ale unor persoane cu COVID-19 , din care 10 erau clujeni. Cel mai recent deces, al zecelea, a fost confirmat astăzi de Grupul de Comunicare Strategică. Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, care a decedat ieri. 

Potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică, la numărul de cazuri confirmate pe județe, la Cluj sunt înregistrate 460 de cazuri, cu 5 mai multe decât ieri. În această raportare sunt incluși toți pacienții tratați la Cluj-Napoca, inclusiv cei care provin din alte județe decât Cluj.

Până vineri, pe teritoriul României au fost confirmate 14.811 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 6.423 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, 898 persoane diagnosticate cu infecție cu noul coronavirus, internate în spitale din țară au decedat.

 

 

 

Comenteaza