Sindicaliștii din Sănătate se alătură profesorilor. Lider Sanitas: "Acum este momentul! Dacă guvernanții ne dezbină, noi să ne unim!"

Sindicaliștii din Sănătate se alătură profesorilor. Lider Sanitas: "Acum este momentul! Dacă guvernanții ne dezbină, noi să ne unim!"
| Foto: Facebook

După sindicaliștii din Educație și cei din Consiliul Naţional al Federaţiei Sanitas au decis declanşarea unor mişcări de protest: mâine va avea loc pichetarea Ministerului Sănătăţii, iar, pe 8 iunie, este anunțată o grevă cu întreruperea activităţii timp de 2 ore.

Preşedintele Sanitas Bucureşti, Viorel Huşanu, anunță măsuri ferme pentru soluționarea problemelor pe care le suferă angajații din Sănătate:

"Susțin greva celor din învățământ !

Susțin că și noi, cei din sănătate și asistență socială, trebuie să fim la fel de hotărâți ca ei și în acest sens am pregătit o serie de proteste la care aș vrea să luați parte câți mai mulți dintre voi !

Mâine pichetăm Ministerul Sănătătii iar apoi vreau grevă!
Acestia sunt pasii legali.
Ne-au dezbinat, s-au facut că ne „aruncă” cate ceva, intai medicilor apoi și altora dar …firmituri; doar ne-au dezbinat!
Așa vor să facă și acum : propun firmituri profesorilor astfel încât să ne dezbinam.
Este momentul ca noi toți să rămânem uniti si sa nu cedăm. Acum este momentul!
Daca guvernanții ne dezbină, noi sa ne unim!
Daca nu sunt în stare să faca legi corecte, sa plece!

O greva comuna: invatamant, sanatate, asistenta sociala dar si alte sectoare bugetare poate i-ar trezi din adormirea pe care și-o permit odata așezați în fruntea țării!
Semnați pentru greva!

Doar cei care semneaza pot face greva.

PS. Cu siguranta vor fi unii care vor comenta ca” e prea târziu sau prea devreme”, că „nu îi lasă șefii” sau că „nu cred în reușită”.

Ca lider de sindicat rolul meu este sa va spun când văd momentul oportun iar acum a venit acel moment!
Greva nu o pot face singur , voi sunteti #sanitas!" – a anunțat acesta pe Facebook.

Comenteaza