Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID

Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID
| Foto: Digi24

Simona Halep a primit miercuri prima doză de vaccin împotriva noului coronavirus la centrul de la Institutul Cantacuzino.

Simona Halep a spus, după vaccinare că a primit serul de la Pfizer și că se simte mai în siguranță acum.

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul", a declarat Simona Halep, la ieșirea din centrul de vaccinare de la Institutul Cantacuzino din Capitală.

Sportiva româncă a fost infectată cu SARS-CoV-2 în toamnă. Halep a anunțat la finalul lunii octombrie că a fost testată pozitiv, iar după ce s-a vindecat a declarat că, atunci când va putea, se va vaccina împotriva COVID-19.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie!” este declarația cu care este citată Simona Halep într-o postare a Ministerului Sănătății. 

Comenteaza