Servicii de medicină generală și dentară gratuite pentru studenţii USAMV

Servicii de medicină generală și dentară gratuite pentru studenţii USAMV
Cabinetele de Medicină Dentară și Medicină Generală care vor asigura servicii medicale în regim de gratuitate studenților USAMV Cluj-Napoca vor fi inaugurare joi, 23 noiembrie 2107.

Conform protocolului de colaborare între USAMV Cluj-Napoca și DASM Cluj-Napoca - Serviciul Cabinete Medicale, pentru cabinetele destinate studenților din USAMV Cluj-Napoca, universitatea a pus la dispoziție spațiul din campus complet renovat și amenajat conform normelor de înființare a cabinetelor. De asemenea, USAMV Cluj-Napoca a investit în dotarea cu mobilier de tip medical și asigură pe tot parcursul colaborării serviciile de curățenie, întreținerea și cheltuielile cu regia spațiului.

În cadrul aceluiași protocol, DASM Cluj-Napoca, a dotat cabinetul de Medicină Dentară cu aparatură stomatologică și aparatură pentru sterilizarea instrumentarului stomatologic, precum și aparatura medicală pentru cabinetul de Medicină Generală. Nu în ultimul rând, DASM Cluj-Napoca asigură buna funcționare a cabinetelor cu materiale medicale (stomatologice și de medicină generală), mentenanța aparaturii și salarizarea personalului medical, angajat cu contract de muncă la DASM Cluj-Napoca, Serviciul Cabinete Medicale.

Comenteaza