Secretar de stat, luat cu salvarea din şedinţa de Guvern. Medicii au constatat că are COVID: "Respir ca peștele, dar nu mor"

Secretar de stat, luat cu salvarea din şedinţa de Guvern. Medicii au constatat că are COVID: "Respir ca peștele, dar nu mor"

Lui Cristian Vasilcoiu, secretar de stat la Ministerul Muncii, i s-a făcut rău, miercuri, la ședința de Guvern, fiind solicitată ambulanţa. Cel care i-a acordat primul ajutor a fost chiar ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. 

Vasilcoiu a anunțat că a fost testat pozitiv Covid-19. „Dragi prieteni și colegi, unii dintre voi știți deja, alții aflați acum: azi m-am <prelins> puțin în timpul ședinței de Guvern, apoi am avut un episod de <brake dance> fără să vreau. Îi mulțumesc lui Alexandru Rafila pentru reacția rapidă și pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanța, care m-a dus la Matei Balș. Da, medicii au depistat că am Covid și le mulțumesc pentru mobilizare. Am putine amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor”, a scris ulterior pe Facebook Cristian Vasilcoiu.

Acesta a precizat că a purtat mască în şedinţa de Guvern. „Am purtat mască, dar îmi cer scuze față de colegii din minister, Guvern și partid și le mulțumesc pentru mesaje și susținere. Am anunțat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent. Sunt vaccinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar ușor prin el, se pare că nici acum. Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine așa ușor”, a mai adăugat Vasilcoiu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza