S-a deschis Spitalul Transilvania. Profesorul dr. Ștefan Florian și echipa sa vor efectua intervenții neurochirurgicale

S-a deschis Spitalul Transilvania. Profesorul dr. Ștefan Florian și echipa sa vor efectua intervenții neurochirurgicale

Cu tehnologii și aparatură de ultimă generație și cu investiții masive în dotări și într-o echipă medicală competentă, Spitalul Transilvania își propune să devină un punct de reper pentru toți pacienții.

Spitalul Transilvania a fost inaugurat în 1 Iulie, pacienții bucurându-se apoi de servicii medicale oferite într-o clădire complet nouă, cu acces facil, poziționarea fiind una centrală, chiar în proximitatea campusului medical clujean, pe strada Rene Descartes 1-3. Cu tehnologii și aparatură de ultimă generație și cu investiții masive în dotări și într-o echipă medicală competentă, acest spital își propune să devină un punct de reper pentru toți pacienții.

"Ai vrea ca cei dragi ție să fie pe mâini bune atunci când au probleme de sănătate? Îți dorești ca serviciile medicale și de îngrijire să nu mai însemne anxietate și teamă, ci să fie realizate într-un spațiu modern, de către specialiști empatici și calificați? Spitalul Transilvania s-a deschis în 1 Iulie și își propune să fie un reper în sănătate, un standard de calitate și de respect față de pacienți și aparținători!", transmit reprezentanții noului spital din Cluj-Napoca.

Spitalul Transilvania este un proiect ambițios care a pornit de la dorința de a oferi pacienților un circuit medical complet atunci când se confruntă cu o problemă medicală, realizat într-un mediu conform cu standardele europene și cu asistența unor specialiști de top în medicină.

Data de 1 Iulie reprezintă o bornă importantă în sistemul de sănătate clujean, dar și în cel românesc, deoarece Spitalul Transilvania are dotările și specialiștii necesari pentru a se remarca în domeniu și pentru a deveni alegerea pacienților care apreciază serviciile medicale de calitate superioară.

Prof. Dr. Florian Ioan Ștefan si echipa sa de profesioniști vor efectua intervenții neurochirurgicale în Spitalul Transilvania!

Secția de Specialități Chirurgicale din cadrul Spitalului Transilvania va beneficia de aportul unui medic de excelență, Prof. dr. Ioan Ștefan Florian, medic primar neurochirurg, un profesionist desăvârșit care vine cu o vastă experiență. Această secție își propune să devină cea mai bună din România pentru a oferi pacienților posibilitatea de a-și redobândi sănătatea în cele mai bune condiții, la standarde internaționale.

Tehnologii și aparatură de ultimă generație!

Viziunea pe termen lung a inițiatorilor acestei idei, care s-a materializat și care a devenit Spitalul Transilvania, este de a oferi o altă percepție asupra sistemului de sănătate, una în care să prevaleze respectul în relația cadru medical-pacient, dar și atingerea unor rezultate formidabile cu ajutorul aparaturii medicale de ultimă generație și a specialiștilor care fac acum parte din această echipă inovatoare.

Spitalul Transilvania se bazează pe cea mai modernă aparatură de imagistică și diagnosticare, dispunând de un sistem de rezonanță magnetică de 3Tesla, deoarece soluționarea problemelor medicale începe cu examinarea de înaltă precizie, pentru a oferi un diagnostic corect. Sistemul are gradienți extrem de rapizi, care asigură o calitate excelentă a imaginii, stabilind în același timp, noi direcții pentru cercetarea clinică în imagistica 3.0T.

Ca element de unicitate în Transilvania, pacienții cu afecțiuni vasculare au la dispoziție un sistem de angiografie biplan. Acesta încorporează cele mai noi tehnologii în ceea ce privește calitatea imaginii, algoritmii de reducere a dozei de radiație, modul de lucru și fiabilitatea sistemului.

Pentru diagnosticare, Spitalul Transilvania mai dispune de un sistem de radiografie digitală cu un flux de lucru ce elimină procedurile de imagistică pe casetă care consumă mult timp, oferind imagini rapide și de înaltă calitate imediat pe stația de lucru.

Nu în ultimul rând mai amintim ecograful Doppler color și Computerul Tomograf 16 slice având sistemul revoluționar (ASIR) cu posibilitatea scăderii dozei de radiații cu până la 50%.

Cu viziune completă și cu dorința de a reconfigura percepția asupra sistemului de sănătate, echipa Spitalului Transilvania este promotorul încrederii în serviciile medicale de calitate și a transparenței totale. Programările pot fi făcute la telefon 0364.884.884.

S-a deschis Spitalul Transilvania. Profesorul dr. Ștefan Florian și echipa sa vor efectua intervenții neurochirurgicale

 

Comenteaza