Rețeta MORTALĂ anti-COVID care circulă pe net. Medic: „Nu vă mai tratați singuri! Puteți să muriți!”

Rețeta MORTALĂ anti-COVID care circulă pe net. Medic: „Nu vă mai tratați singuri! Puteți să muriți!”

Un medic le cere românilor să nu se trateze singuri după rețete „faimoase” care circulă pe net, cu diverse combinații de medicamente pentru COVID-19, pentru că pot muri.

Mediciul Mihai Craiu a prezentat efectele unei rețete „faimoase” care circulă pe internet.

„NU VĂ MAI TRATAȚI SINGURI!!! Acum când au crescut impresionant de mult pacienții ce au o boală acută (COVID-19 și altele) există o presiune imensă pe sistemul medical românesc. Toate inabilitățile sale ies la suprafață. Toate măsurile nepotrivite se decontează acum. DAR… Vă rog din suflet: nu vă mai tratați, singuri, acasă, după rețete „faimoase” care circulă pe net”, spune dr. Mihai Craiu, medic primar pediatrie la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei şi Copilului „Alessandrescu-Rusescu”.

„Combinația posibil MORTALĂ o iau acum mii de oameni în România, deseori fără niciun consult medical: Azitromicină sau alt macrolid + Antihistaminice + Ventolin. Eventual și hidroxiclorochină. PUTEȚI SĂ MURIȚI DIN CAUZA ACESTUI TRATAMENT dacă îl luați de capul vostru, fără consult medical”, avertizează medicul, potrivit ROVaccinare.

Comenteaza