Raed Arafat cere Colegiului Medicilor să se pronunţe în cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu

Raed Arafat cere Colegiului Medicilor să se pronunţe în cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu
În cazul decesului artistului Ioan Gyuri Pascu a fost întocmit un raport medical ce va fi înaintat spre analiză Colegiului Medicilor pentru a se pronunța pe toate aspectele.

Raed Arafat a admis că sunt suspiciuni că anumite aspecte nu au fost privite corect, dar a precizat că ele trebuie stabilite de către Colegiul Medicilor, relatează agerpres.ro.

"Să știți că medical este posibil să fie disociate două situații sau pot fi corelate, de aceea Colegiul Medicilor va trebui să vadă pe baza raportului toxicologic, a autopsiei. Un medic poate să vadă un pacient pe o problemă, iar ulterior după una, două, trei ore să vadă altceva la același pacient. Medical este posibil", a afirmat Arafat.

Secretarul de stat în MAI a mai precizat că medicul de la prima ambulanță care a luat decizia să nu facă EKG, va trebui să răspundă în fața Colegiului Medicilor.

Potrivit lui Arafat, clasificarea intervenției ambulanței a fost corectă, prima fiind de cod verde, iar a doua de cod roșu și a intervenit SMURD care era mai aproape.

 

 

Comenteaza