Video Advertorial Q Vision, cea mai sigură clinică oftalmologică din Cluj-Napoca

Q Vision, cea mai sigură clinică oftalmologică din Cluj-Napoca

Q Vision a devenit cea mai sigură clinică oftalmologică din municipiul Cluj-Napoca, atât pentru cadrele medicale care activează în cadrul acesteia, cât și pentru pacienții care îi trec pragul.

Întrucât pandemia cauzată de Covid-19 cere, pe lângă măsurile impuse de autorități, măsuri menite să redea puțin din normalitatea anterioară stării de urgență, fondatoarea acesteia, medicul specialist oftalmolog, Oana Rusu, a dotat clinica cu mânere antimicrobiene, mânere care completează viziunea Q Vision și anume aceea de a oferi pacienților doar echipamente de top, aparatură de ultimă generație și nu în ultimul rând, siguranță. Mânerele antimicrobiene au triplă acțiune, distrugând 99,99% dintre cele mai cunoscute virusuri, bacterii și ciuperci, inclusiv noul Coronavirus. 

Pandemia cauzată de virusul SARS-COV2 a reliefat faptul că nimic nu este mai important decât sănătatea și siguranța, în vremurile incerte pe care le trăim. Majoritatea infecțiilor au drept cauză atingerea unor suprafețe contaminate, iar mânerele ușilor pot fi adevărate focare de infecție.

Eficiență antimicrobiană garantată 70 de ani

Mânerele antibacteriene PureHandle sunt create special pentru a inhiba reproducerea microorganismelor dăunătoare. Secretul lor constă în ionii de argint regăsiți în vopseaua care se aplică încă din timpul procesului de fabricație și care spun „STOP!” răspândirii posibilelor infecții. Concret, ionii de argint distrug membrana celulară a microorganismului, împiedică respirația și nutriția germenilor, iar astfel, divizarea lor la nivel celular este oprită. Mai mult decât atât, suprafața tratată rămâne eficientă chiar dacă nu este curățată de praf sau pulberi generate de traficul rutier, pentru 70 de ani. 

„În acest context pandemic pe care cu toții îl traversăm, siguranța este cea mai importantă pentru noi. Siguranța și sănătatea noastră, de aceea, în clinica noastră, pe lângă măsurile pe care le-am luat și care au fost impuse, odată cu această pandemie, am hotărât achiziționarea mânerelor PureHandle, tocmai pentru a încerca să găsim varianta cea mai bună și cea mai sigură pentru pacienții noștri.

Știm cu toții că, în general, toate bacteriile și toate virusurile se iau de pe suprafețe, iar clanțele, mânerele sunt cele care au o pondere mai mare, pentru că ele sunt atinse în mod frecvent de aproape toate persoanele care intră într-o încăpere, astfel că acestea pot fi și cele mai contaminate. De aceea, aceste mânere PureHandle conferă siguranța și garanția faptului că nu există bacterii, virusuri sau alte microorganisme pe ele”, consideră dr. Oana Rusu, medic specialist oftalmolog, fondatorul clinicii oftalmologice Q Vison din Cluj-Napoca.

„Eficacitatea antimicrobiană a mânerelor PureHandle este certificată și testată de Institutul Cantacuzino din București, dar și în cadrul unor laboratoare din Germania și Italia. Durata de viață a unui astfel de mâner este de 70 de ani, la fel și acțiunea sa împotriva a 99,99% dintre cele mai dăunătoare bacterii, virusuri și ciuperci, cele care provoacă anual un număr mari de îmbălnăviri. Mânerele pot fi instalate în cadrul oricărei instituții sau chiar acasă, fiind totodată ideale pentru mediul spitalicesc prin acțiunea pe care o au împotriva noului coronavirus și a infecțiilor nosocomiale”, declară  Ovidiu Tomoiagă, CEO / Manager General Termo Express, unic importator PureHandle în România.

Tehnologia PureHandle demonstrează de peste 12 ani că previne transmiterea infecțiilor și distruge bacteriile, mucegaiurile, ciupercile și virusurile. Printre microbii inhibați de tratamentul antimicrobian PureHandle se numără: coronavirusul, stafilococul auriu, stafilococul aureus rezistent la meticilină, E-coli, Sarmonella, Candidoza etc.  Găsiți aici lista principalilor microbi inhibați de tratamentul PureHandle.

Pe lângă acțiunea inovatoare antimicrobiană, mânerele de uși și ferestre PureHandle au parte de un design  aparte, minimalist, contemporan, în culori puternice, mate, tocmai pentru a se diferenția de mânerele netratate. Sunt ideale pentru orice locuință, putând fi montate ușor, dar și pentru spitale, clinici, școli, grădinițe, creșe, instituții, firme, restaurante, aeroporturi etc.

80% reducere de Black Friday

Mânerele antibacteriene sunt disponibile la prețuri reduse cu până la 80% numai de Black Friday, în cursul zilei de vineri, 13 noiembrie, pe site-ul emag.ro.

Q Vision

Q Vision (Strada Nicolae Pascaly nr. 7, Cluj) este o clinică modernă de oftalmologie care își tratează pacienții cu empatie și respect. Aceasta are o echipă medicală cu peste 7 ani de experiență, fiind specializată  în chirurgia cataractei, oftalmologie pediatrică, optometrie, pe scurt în toate ariile oftalmologiei, dispunând de aparatură performantă, de ultima generaţie.

PureHandle

PureHandle® este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de mânere antimicrobiene. Produsele antimicrobiene PureHandle® sunt folosite de peste 12 milioane de utilizatori la nivel global, fiind recomandate de medicii din întreaga lume.

Termo Express

Termo Express (DN1 Km 488+300, sat Luna de Sus com. Florești, jud. Cluj) a apărut din dorința de a satisface nevoile naționale ale sectorului construcțiilor din România. Activitatea principală este producerea și vânzarea ușilor și ferestrelor din aluminiu, PVC, lemn sau mixte, precum și alte sisteme de închidere și umbrire: rulouri, pereți cortină, verande, uși automate, uși de garaj și diverse profile și accesorii.

Comenteaza