Punct de vaccinare anti-COVID în centrul Clujului, cu ocazia Zilelor Culturale Maghiare

Punct de vaccinare anti-COVID în centrul Clujului, cu ocazia Zilelor Culturale Maghiare

Clujenii se vor putea imuniza împotriva noului coronavirus chiar în punctul „zero” al orașului, în Piața Unirii, în perioada 2-7 august.

Instituția Prefecturii Cluj a anunțat că, odată cu Zilele Culturale Maghiare din Cluj Napoca, la inițiativa nucleului județean de vaccinare s-a deschis un nou punct de imunizare, înainte cu 10 zile de eveniment, care va funcționa în perioada 2-7 august.

Punctul de vaccinare este situat în Piața Unirii, lângă Catedrala Romano-Catolică ,,Sf. Mihail” şi va avea activitate zilnic, între orele 17:00- 21:00.

Vaccinul administrat este Pfizer–BioNTech (pentru copii ) și Johnson&Johnson (pentru adulți). Copiii trebuie să fie însoțiți de un părinte sau de reprezentantul legal.

Echipa de vaccinare și suportul logistic este asigurat de Primăria Cluj-Napoca, iar Asociatia Cert Transilvania a pus la dispozitia organizatoror ambulanța proprie pentru spatiu post vaccinare in caz de urgente. Pentru vaccinare, nu este necesară efectuarea nici unei programări, doar prezentarea cărții de identitate.

Comenteaza