Video Primarul Floreștiului, despre cazurile de COVID din comună. Cum merge centrul de vaccinare

Primarul Floreștiului, despre cazurile de COVID din comună. Cum merge centrul de vaccinare
| Foto: captură video

Bogdan Pivariu susține că centrul de vaccinare din comuna Florești își desfășoară activitatea foarte bine și nu a întâmpinat probleme până acum.

Edilul din Florești a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre situația cazurilor de COVID-19 în cea mai mare comună din țară și despre activitatea centrului de vaccinare amenajat în cadrul Școlii Gimnaziale ”Ghe. Șincai”, strada Andrei Mureșanu nr.1, Sala de Sport, care a devenit funcțional începând din data de 15 februarie.

„Trendul la Florești a fost în scădere, lucrurile s-au normalizat și am început să venim pe un trend descrescător. Centrul de vaccinare de la Florești funcționează bine, nu s-au înregistrat probleme. Avem doar 60 de doze de vaccin pe zi, personalul își face treaba excelent. Am fost personal la finalul și la începutul programului în acest centru pentru a vedea dacă lucrurile decurg bine.

Deja s-a format o echipă care lucrează bine împreună, sperăm ca în zilele următoare să primim mai multe doze pentru a putea vaccina mai mult în acel centru. Nu noi gestionăm numărul de doze pe care le primim, noi doar am pregătit centrul și l-am pus la dispoziție”, a declarat la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Totalul persoanelor vaccinate în județul Cluj a ajuns la 66.345, dintre care 40.369 cadre medicale și 25.979 persoane eligibile pentru vaccinare în etapa a doua.

Comenteaza