Prefectul Clujului s-a vaccinat cu a treia doză de ser anti-Covid: „Este cea mai sigură cale pentru a încetini această pandemie”

Prefectul Clujului s-a vaccinat cu a treia doză de ser anti-Covid: „Este cea mai sigură cale pentru a încetini această pandemie”
| Foto: Facebook.com/tasnadiszilard.official

Tasnádi István Szilárd, prefectul județului Cluj, s-a vaccinat cu a treia doză de ser împotriva noului coronavirus, în cursul zilei de vineri.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Astăzi (vineri,- n.red.) am primit a treia doză de vaccin, prin intermediul acestui gest înţelegând să reconfirm susținerea eforturilor cadrelor medicale.

Vaccinarea rămâne în continuare cea mai sigură cale pentru a încetini această pandemie, astfel că îi îndemn pe toți cei care nu s-au vaccinat încă să facă acest lucru.

Totodată, vă reamintesc faptul că a treia doză de vaccin este ferm recomandată persoanelor care prezintă un risc mare de a dezvolta anumite forme severe și celor cu grad ridicat de expunere”, a transmis prefectul de Cluj.

Până vineri, în județul Cluj, au fost administrate peste 630.000 de doze de vaccin împotriva noului coronavirus. Joi, 21 octombrie 2021, s-a înregistrat recordul de vaccinări cu prima doză.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza