Video O nouă clădire de spital în Cluj: „Este un proiect european. Va avea toate dotările”

O nouă clădire de spital în Cluj: „Este un proiect european. Va avea toate dotările”
| Foto: infectioasecluj.ro

Noul corp de clădire va fi edificat în curtea Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca și va funcționa ca o secție nouă a acestuia.

Liderul forului administrativ județean, Alin Tișe, a anunțat, la ZIUA LIVE, că proiectul este realizat cu ajutorul fondurilor europene și va fi, practic, un mini-spital nou.

„Vreau să spun că avem în plan să construim la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj, în curtea din interiorul spitalului, o clădire efectiv de spital. Spun asta în premieră. Este un proiect european. Nu l-am anunțat până acum pentru că era în fază de analiza. Va fi un mini spital nou și va avea toate dotările. Va fi folosit ca secție nouă a Spitalului de Boli Infecțioase”, a declarat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

Noi investiții la Recuperare și la Spitalul de Copii

„De asemenea, intenționăm ca la Spitalul de Recuperare să finalizăm acele corpuri pe care le avem în plan care vor fi atașate corpului existent. Sperăm să obținem tot o finanțare europeană. Totodată, o să mai extindem și unitatea de primiri urgențe de la Spitalul de Copii cu încă câteva sute de metri.

Vom crea spații potrivite pentru ca oamenii să poată sta în condiții optime să aștepte. Plus că vom putea să operaționalizăm mult mai eficient spațiul de la UPU ca oamenii să fie luați cu prioritate. Se lucrează acum la Spitalul de Copii la acest proiect și în curând îl vom avea gata”, a afirmat șeful CJ Cluj.

Comenteaza