O gravidă de 20 de ani, infectată cu COVID, a murit. Medicii au reușit să salveze bebelușul prematur și l-au trimis pentru tratament la Cluj

O gravidă de 20 de ani, infectată cu COVID, a murit. Medicii au reușit să salveze bebelușul prematur și l-au trimis pentru tratament la Cluj
| Foto: Luma Pimentel / Unsplash

O gravidă de doar 20 de ani, infectată cu COVID a murit ieri la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Medicii au salvat copilașul prematur și l-au trimis pentru tratament la Cluj-Napoca.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Tânăra era însărcinată în 30 de săptămâni. Ea a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pe 11 septembrie și a fost internată direct în Secția COVID, scrie Bistrițeanul, preluat de Antena 3.

A doua zi starea sa s-a agravat și a fost transferată la Anestezie-Terapie Intensivă. Viitoarea mămică necesita intubare, iar acest lucru cu bebelușul în pântec. Medicii au reușit să salveze copilul născut prematur prin cezariană, cu doar două zile înainte ca tânăra să părăsească această lume.

Copilașul născut prematur a fost transferat cu un elicopter la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca. Se pare că nu a fost contaminat cu coronavirus, în urma testărilor rezultatul fiind negativ.

Tânăra s-a stins vineri, organismul său nemaiputând să lupte cu complicațiile date de Covid-19.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Etichete
Comenteaza