E din Cluj, are 100 de ani bătuți pe muchie și tot atâtea motive pentru care așteaptă ziua de mâine

E din Cluj, are 100 de ani bătuți pe muchie și tot atâtea motive pentru care așteaptă ziua de mâine
| Foto: Facebook

La 100 de ani bătuți pe muchie unii români consideră că au tot atâtea motive pentru care așteaptă cu optimism ziua de mâine şi aleg vaccinarea, arată o postare de pe pagina oficială de Facebook  a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Doamna Anastasia are 100 de ani bătuți pe muchie și tot atâtea motive pentru care așteaptă cu optimism ziua de mâine.

Astăzi (8 iunie - n.red.), ne-a întâmpinat zâmbitoare și s-a codit mai mult la poză decât la vaccin. Zicea, ușor stingherită, că e prea hâdă ca să merite o fotografie. Am contrazis-o. De fapt, fotografia nu e suficient de capabilă să-i cuprindă seninătatea.

Ce conține vaccinul? Timp care are răbdare cu oamenii. Mulțumiri colegilor de la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca și de la ISU Cluj, precum și echipei din cadrul primăriei Așchileu, pentru succesul de astăzi, 105 persoane vaccinate!”, a scris Ionuț Cătălin Croitoru pe ROVaccinare

Mulţi români i-au transmis sănătate doamnei Anastasia, chiar dacă s-au găsit destui care să îi blameze gestul curajos. Totuşi unii ne-au amintit că sunt şi de persoane de 106 ani, care s-au vaccinat.

"Ei ştiu mai bine decât alţii de 20, de ce. Au avut parte de-a lungul vieţii de mai multe virusuri, ştiu ce se poate întâmpla, dacă nu se vaccinează... Fiecare face cum vrea, pe pielea lor...". 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza