Noul bilanț COVID. Câți clujeni au fost depistați cu virusul de ieri până azi

Noul bilanț COVID. Câți clujeni au fost depistați cu virusul de ieri până azi

Județul Cluj a raportat luni cele mai multe cazuri nou depistate de COVID-19, după București.

150 de clujeni au fost depistați cu coronavirus în ultimele 24 de ore, în scădere față de ziua anterioară, când au fost raportate 282 de noi infectări.

Astfel, cele mai multe cazuri noi au fost raportate în Bucureşti - 852, urmat de județul Cluj - 150 şi de judeţul Ilfov, cu 106 noi infectări. 

Cele mai puține cazuri noi au fost raportate în județele Vrancea - 2 cazuri, Tulcea - 4 şi Bistriţa - Năsăud, 5 cazuri, în timp ce în Harghita a raportat zero infectări.

Judeţul Cluj se situează pe locul doi pe țară și în ceea ce priveşte rata de infectare cumulată la 14 zile. Cea mai mare incidență este în Capitală - 9,35 de cazuri la mia de locuitori și în judeţele Cluj - 6,29 și Ilfov - 5,92 la mie (vezi AICI incidența în Cluj-Napoca).

Media incidenței COVID la nivel național a coborât luni la 2,36 la mie, iar 22 de județe se află în zona verde COVID, cu o rată a infectărilor sub pragul de 2 la mie.

De duminică până luni, în România au fost raportate 2.087 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 și 20 de decese, dintre care unul anterior.

Comenteaza