Nou apel pentru donare de sânge, la Cluj: "Stocurile noastre nu reușesc să facă față. Bolnavii au nevoie permanentă de sânge"

Nou apel pentru donare de sânge, la Cluj: "Stocurile noastre nu reușesc să facă față. Bolnavii au nevoie permanentă de sânge"

Clujenii sunt chemați să doneze sânge, în condițiile în care numărul celor care se prezintă la Centrul de Transfuzie Sanguină e scăzut și cererea venită din partea spitalelor din regiune este foarte mare.

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj face un apel către clujeni să vină să doneze, fiind nevoie de toate grupele de sânge, precizând, totodată, că există un "deficit major" pe grupele A + și grupele negative.

"Facem un apel către toți cetățenii Clujului: numărul celor care se prezintă să doneze la centru e scăzut, iar cererea venită din partea clinicilor și spitalelor din regiune e mare și stocurile noastre nu reușesc să facă față. Bolnavii au nevoie permanentă de sânge. Vă așteptăm la noi la centrul de donare din Cluj-Napoca, pe Strada Nicolae Bălcescu, nr. 18, de luni până vineri între orele 7.30 - 13.30 (11-11.30 pauza de dezinfectare a suprafetelor).
Programari: www.donorium.ro. Zilele de Luni, Marți și Miercuri sunt mai libere și reduc timpii de așteptare",  transmit reprezentanții centrului din Cluj.

Comenteaza