Noi echipamente medicale ultramoderne pentru Institutul Inimii din Cluj

Noi echipamente medicale ultramoderne pentru Institutul Inimii din Cluj

Este vorba de două aparate de anestezie de înaltă performanță, care deja au fost puse în funcțiune în cadrul Secției Clinice de Anestezie și Terapie Intensivă.

Consiliul Județean Cluj a cofinanțat achiziționarea unor noi echipamente medicale pentru Institutul Inimii de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Ministerului Sănătății.

„Continuăm să investim în spitalele clujene, inclusiv în cele care nu sunt subordonate Consiliului Județean. Scopul investițiilor noastre este acela de a asigura tuturor clujenilor un acces cât mai facil la examinările, intervențiile ori tratamentele de care au nevoie. Dotarea cu tehnologii moderne este indispensabilă pentru un act medical de cea mai bună calitate”, a transmis liderul CJ Cluj, Alin Tișe.

Pentru a achiziționa cele două aparate de anestezie de înaltă performanță forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu al instituției, suma de 200.000 de lei. Noile dotări au fost puse în funcțiune în cadrul Secției Clinice de Anestezie și Terapie Intensivă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza