Noi echipamente medicale pentru Institutul Inimii din Cluj. Valoarea dotărilor este de 150.000 lei

Noi echipamente medicale pentru Institutul Inimii din Cluj. Valoarea dotărilor este de 150.000 lei
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj a finanțat achiziționarea a șase noi echipamente medicale pentru Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, este vorba despre o cutie protectoare cu injector compatibil RMN, trei protecții de plumb pentru partea inferioară și cea superioară a corpului, atașate la masa radiologică, o stație centrală de monitorizare și o targă hidraulică cu sistem de protecție laterală.

„Rațiunea care a stat la baza deciziei de a cumpăra aceste echipamente e legată de faptul că actul medical trebuie realizat la cele mai înalte standarde. Totodată, siguranța și confortul pacienților pe durata examinărilor, și nu numai, trebuie să primeze”, a precizat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Pentru a cumpăra cele șase dotări forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu, 150.000 de lei. Cinci dintre echipamente au fost deja livrate, instalate și puse în funcțiune în cadrul Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu”, procedura de achiziție pentru targa hidraulică fiind în derulare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza