Noi echipamente medicale au intrat în dotarea Spitalului Militar din Cluj

Noi echipamente medicale au intrat în dotarea Spitalului Militar din Cluj

Consiliul Județean Cluj a achiziționat șase noi echipamente medicale pentru Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Conform reprezentanților forului administrativ județean, dotările vor fi utilizate în Secția Anestezie și Terapie Intensivă, Compartimentul Primiri Urgențe și Secția Cardiologie.

„Pentru ca pacienții din spitalele clujene să beneficieze de servicii la cele mai înalte standarde, dotarea cu aparatură medicală de înaltă tehnologie este extrem de importantă. Aceasta va contribui, alături de profesionalismul medicilor, la salvarea a numeroase vieți”, a precizat Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

Valoarea echipamentelor este de peste 130.000 de lei. Banii special alocați în acest scop de forul administrativ județean, din bugetul propriu al instituției, au fost folosiți pentru a cumpăra două aparate ECG portabile, o stație centrală de monitorizare, o lampă chirurgicală pentru mici intervenții, un dispozitiv pentru monitorizarea relaxării musculare și un sistem de încălzire externă a pacienților.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza