Foto Noi dotări de ultimă generație pentru Spitalul de Copii din Cluj. Tișe: „Sănătatea este și va rămâne prioritatea noastră absolută!”

Consiliul Județean Cluj a dotat Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii cu 23 de noi echipamente medicale.

În cadrul unității sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean au fost livrate și date în funcțiune un ecograf de înaltă performanță pentru pediatrie, un sistem de compresie pneumatică intermitentă a membrelor inferioare, un electrocauter cu radiofrecvență, 10 injectomate și 10 infuzomate.

Continuăm să acordăm spitalelor clujene sprijinul necesar pentru realizarea investițiilor și derularea activității în cele mai bune condiții. Ne dorim să contribuim la oferirea unor servicii medicale de cea mai bună calitate, aparatura medicală recent achiziționată având rolul de a îmbunătăți starea de sănătate a micilor pacienți. Sănătatea este și va rămâne prioritatea noastră absolută!”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

În valoare totală de 419.635 de lei, investiția a fost finanțată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean.

loading...
Comenteaza