Video „Muzica vindecă” în curtea spitalului Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca

„Muzica vindecă” în curtea spitalului Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca

Intrucât de un an și jumătate personalul medical duce o luptă aprigă împotriva bolii COVID-19, Asociația New Hope dorește să le mulțumească tuturor cadrelor medicale pentru dăruire, sacrificiu și efortul de nedescris de care au dat dovadă.

În acest sens, alături de Alexandru Tomescu și de faimoasa vioară Stradivarius, Orchestra New Hope, sub bagheta dirijorului Cristian Spătaru, a pregătit un regal muzical, prin care Asociația New Hope își va manifesta aprecierile și prețuirea. Soliștii implicați sunt: Alexandru Tomescu (vioară), Octavian Lup (violoncel), Lorena Puican (soprană). Repertoriul va include opere de Mozart, Vivaldi, Piazzola și Puccini.

Asadar, luni, 2 august, iubitorii de muzică sunt clasică au parte de un concert inedit, în curtea Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Este vorba despre un concept unic în lume:

„După cum spunea marele George Enescu, muzica trebuie să pornească de la inimă și să se adreseze inimii. Acesta este și scopul proiectului NEW HOPE și anume de a ajunge la sufletele oamenilor. Unicitatea proiectului constă în realizarea unor serii de concerte în spitalele din România, în semn de recunoștință și apreciere pentru cadrele medicale care au stat în ultimul an în linia întâi, luptând împotriva virusului COVID-19. Credem că acestă victorie este a tuturor, dar mai ales ale cadrelor medicale.” a declarat Octavian Lup, Coordonator NEW HOPE Project.

VIDEO AICI!

Comenteaza