Medicul Andrei Baciu, noul preşedinte al CNCAV. Valeriu Gheorghiță a fost eliberat din funcție

Medicul Andrei Baciu, noul preşedinte al CNCAV. Valeriu Gheorghiță a fost eliberat din funcție
| Foto: gov.ro

Secretarul de stat în Ministerul Sănății Andrei Baciu a fost numit în funcţia de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, în locul medicului Valeriu Gheorghiţă.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a fost desemnat preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată marţi în Monitorul Oficial.

Printr-o altă decizie, premierul a constatat încetarea calităţii de preşedinte al CNCAV a lui Valeriu Gheorghiţă, şef al Centrului Medical de Intervenţie Epidemiologică la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar “Dr. Carol Davilla”.

Serviciul Român de Informaţii anunţă că, începând cu 1 martie 2022, medicul Valeriu Gheorghiţă a preluat funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă “prof. dr. Agrippa Ionescu”.

“Începând cu 1 martie 2022, domnul colonel doctor Valeriu Gheorghiţă va face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informaţii, preluând funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă “prof. dr. Agrippa Ionescu””, a transmis SRI, într-un comunicat.

Valeriu Gheorghiță a condus CNCAV de la debutul campaniei de vaccinare  împotriva COVID, începând cu finalul anului 2020.

Comenteaza