Medic: Vaccinaţii nu fac boala sau fac forme uşoare, în nici un caz de ATI. Știu că va urma un val de înjurături, dar mai bine ne înjurați sănătoși

Medic: Vaccinaţii nu fac boala sau fac forme uşoare, în nici un caz de ATI. Știu că va urma un val de înjurături, dar mai bine ne înjurați sănătoși

Medicul Simin Aysel Florescu, managerul spitalului Victor Babeş din Capitală, susține că "vaccinații nu fac deloc boala sau fac forme ușoare" și le transmite celor reticenți să se vaccineze împotriva COVID.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Medicul Simin Aysel Florescu transmite că tulpina Delta este periculoasă, arătând că, în ultimele două săptămâni, trei pacienți "cu vârste de 30 și un pic" au ajuns în secția ATI a spitalului, iar doi dintre aceștia au murit.

"Trei pacienți cu vârste de 30 și un pic de ani în terapie intensivă în ultimele 2 săptămâni, fără factori de risc și comorbidități; alături de alții de 50 și un pic, 70 și un pic...; la doi din cei de treizeci și de ani lupta noastră a fost în van; au venit la 10 zile de la debutul COVID, direct cu insuficiență respiratorie. Au primit tot ce există în materie de tratament și suport vital... nu i-am putut întoarce, spre disperarea noastră și a familiilor lor... Au circulat peste tot, au fost la mare... au venit în contact cu o grămadă de lume. Și da, toți erau nevaccinați", a scris Simin Aysel Florescu pe Facebook.

Medicul subliniază că "vaccinații nu fac deloc boala sau fac forme ușoare, în nici un caz de terapie intensivă" și îi îndeamnă pe români să se vaccineze chiar dacă ştie că va primi "înjurături" de la cei reticenți.

"Da, tulpina Delta determină cazuri mai severe.
Da, tulpina Delta este acoperită de vaccin.
Vaccinații nu fac deloc boala sau fac forme ușoare, în nici un caz de terapie intensivă.
Știu că acum va urma un val de înjurături și amenințări. Mai bine astea decât un val pandemic... dar nu merge așa.
Eu zic să vă vaccinați. Să vă mențineți sănătatea. Nu vrem să vă vedem bolnavi, mai bine ne înjurați sănătoși. Așa am ajuns să reacționăm... doctorii ăștia care omoară oameni și mint pentru bigfarma, și alte enormități din astea...", a mai transmis medicul.

 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza