Medic: Dacă problema ta e că locul preferat pentru minivacanță este ocupat, ești norocos. Mulți nu-și găsesc cazare la ATI, iar unii se pregătesc de-o înmormântare

Medic: Dacă problema ta e că locul preferat pentru minivacanță este ocupat, ești norocos. Mulți nu-și găsesc cazare la ATI, iar unii se pregătesc de-o înmormântare

Medicul israelian Amin Zahra, rezident ATI, se întreabă "când o să înțelegem că sănătatea este cea mai importantă", având în vedere că "avem la fel de mulți sceptici, care după 2 ani de zile nu au învățat absolut nimic".

Medicul se află în prima linie a luptei cu COVID-19, la secţia de ATI de la Spitalul Judeţean din Timişoara și mărturisește că în fiecare zi, când se întoarce de la spital se întreabă dacă o să "mai scăpăm de combinezoane, măști, mănuși...". Spune că se uită în jur și își dă seama că "ne aflăm într-un tunel fără capăt" al pandemiei, pentru că "avem la fel de mulți sceptici, care după 2 ani de zile nu au învățat absolut nimic".  

"În fiecare zi drumul de la lucru spre casă a devenit unul plin de întrebări și gânduri...
Oare cât o să mai țină pandemia asta? Când o să revenim la normal? O să mai scăpăm de combinezoane, măști, mănuși...

Când mă uit în jur sau în mediul online îmi dau seama că ne aflăm într-un tunel fără capăt.

Avem la fel de mulți sceptici, care după 2 ani de zile nu au învățat absolut nimic, chiar dacă unii și-au pierdut cel puțin un membru al familiei.

Refuză știința, progresul și adevarul, și caută orice știre falsă care să le fie pe plac, pe care apoi o promovează.

Când o să înțelegem că sănătatea este cea mai importantă într-o societate?

Dacă gândul tău în momentul de față, este unde o să-ți petreci minivacanța și singura problemă a ta, este că locul tău preferat este ocupat, atunci te poți considera norocos, pentru că mulți nu-și găsesc cazare la ATI, iar restul se pregătesc de-o înmormântare.

Am învățat că fericirea nu înseamnă a avea, ci a fi. Așa că vă doresc să fiți sănătoși în drumul vostru spre a avea!", a scris pe Facebook Amin Zahra, medic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

 

Etichete
Comenteaza