Mărturie emoţionantă a unui student voluntar pe o secție COVID: Nu s-a terminat încă, dar când se va termina voi fi mândru că am dat o mână de ajutor

Mărturie emoţionantă a unui student voluntar pe o secție COVID: Nu s-a terminat încă, dar când se va termina voi fi mândru că am dat o mână de ajutor

Tânărul este student în anul VI la Medicină şi de un an este voluntar într-o secţie de terapie intensivă a unui spital care tratează pacienți COVID-19.

Mesajul emoţionant al lui Kassas Ali, student în anul 6 la UMF „Carol Davila”, care de un an face voluntariat la INBI „Matei Balş” din Capitală, la ATI COVID, a fost postat  pe pagina RO Vaccinare.

„Un an a trecut de când am început programul de voluntariat în secţia de terapie intensivă COVID-19 la INBI Matei Balş Bucureşti. Un an în care am trăit tot felul de momente, de tristeţe - atunci când intram pe secţie şi nu găseam un pacient şi îmi spuneau colegii că a murit...; de bucurie - atunci când un pacient este mai bine şi afli că va pleca acasă, moment în care toată oboseala pe care o simţi dispare; de putere - atunci când eşti mână în mână cu medicii, asistenţii, infirmierii, cu scopul de a trece această pandemie cu cât mai puţine pierderi, cu speranţa de a salva un suflet, o mamă, un tată, un bunic, o bunică... Da, este o perioadă foarte grea care nu s-a terminat încă, dar sigur se va termina şi atunci voi fi mândru că am fost alături de colegii mei şi am dat o mână de ajutor în această pandemie...”, spune Kassas Ali.

Până acum, în România au murit 57.847 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Comenteaza