Maraton de vaccinare la Drive Through Cluj-Napoca. Pot merge şi nevaccinaţii după ora 22/ Ce trebuie să facă

Maraton de vaccinare la Drive Through Cluj-Napoca. Pot merge şi nevaccinaţii după ora 22/ Ce trebuie să facă

De azi până duminică seara la ora 20.00, centrul de vaccinare Drive Through Sala Sporturilor este deschis non stop.

"Colegii din primărie s-au mobilizat și ne-au făcut câteva upgrade-uri care vor ajuta mult în aceasta acțiune.
De ieri seara putem închide zona de vaccinare pentru a nu risipi căldura din aerotermele pe care tot ei ni le-au adus. Sunt câteva detalii care pe noi ne ajuta mult. Noaptea sunt deja 0 grade și acțiunea se desfășoară...afara.
E un bun exemplu de munca în echipa, scopul final fiind creșterea numărului persoanelor vaccinate din Cluj și implicit siguranta tuturor clujenilor.

Și aici mai fac o precizare, personalul din centre e doar partea care se vede a unui proces mult mai amplu.
Am avut mereu lângă noi colegii din primărie și atunci când au fost 38 de grade vara și au avut grija sa trimită cisterne cu apa pentru a uda asfaltul și acum ca e chiar rece noaptea.

Am avut lângă noi și Prefectura prin serviciile publice pe care le coordonează si în special Politia, Jandarmeria ISU, Directia de Sănătate și voluntari și mulți oameni inimoși care s-au gândit la noi și ne-au încurajat. Au fost și situații mai complicate de-a lungul timpului dar toate s-au depășit și astăzi Clujul are cea mai buna rata de vaccinare din tara.

Referitor la vaccinare, dacă ați vrut în toată aceasta perioada de când a început vaccinarea populației împotriva Covid sa va vaccinați noaptea din mașină și nu s-a ivit ocazia, ei acum se poate  Pentru cei care se vor deplasa spre Drive, după ora 22.00 și sunt nevaccinati, musai sa completați declarația pe propria răspundere bifând căsuța Deplasare pentru asistenta medicala și sa urmați traseul cel mai scurt. Formularul e disponibil aici : https://formular.sts.ro/", transmite Florin Moroşanu, voluntar centru de vaccinare.

Comenteaza