Mamografii și teste HPV GRATUITE, în cadrul HEALTHFEST, în Parcul Central

Mamografii și teste HPV GRATUITE, în cadrul HEALTHFEST, în Parcul Central

În cadrul Zilelor Clujului, Institutul Oncologic din Cluj-Napoca desfășoară o amplă campanie de informare cu privire la programele de screening al cancerul de sân și al cancerului de col uterin.

HealthFEST este un eveniment organizat de Organizația Tinerilor Medici în parteneriat cu Centrul de Cultură Urbană în perioada 18-21 mai 2023 în Cluj-Napoca, în Parcul Central, la clădirea Casino. Cu o structură expozitională formată din 9 zone, HealthFEST își propune să prezinte publicului o gamă largă de tematici și activități.

În zona de intrare (Zona 1) , vizitatorii vor putea experimenta un exercițiu scurt de mindfulness pe Aleea Senzorială.
Zona 2 , aici pregătim o surpriză pentru cei prezenți la HealthFEST
Zona 3 Immersion Room, cu ajutorul VR, vizitatorii vor fi imersați într-o scurtă poveste cu și despre trecutul medicinei.
Zona 4 este elementul central al circuitului, unde vizitatorii vor fi plimbați printr-un labirint al procesului de diagnostic, tratament și recuperare, iar la final vor putea beneficia de câteva consultații gratuite în urma cărora vom calcula un scor de sănătate.
Zona 5, dedicată Medicinei Viitorului, cu ajutorul tehnologiei VR, vizitatorii vor putea face o călătorie în interiorul corpului uman și vor putea interacționa cu brațe robotice și căști de neuromapping.
Zona 6, camera OTM, cei prezenți vor face cunoștință cu activitățile și obiectivele Organizației Tinerilor Medici.
Zona 7, vizitatorii vor putea descoperi medicina alternativă și vor putea socializa la o limonadă.
Zona 8 este dedicată unui targ de servicii și produse de sănatate.
Zona 9, Platoul, vizitatorii vor putea participa la activități și activări ale partenerilor.

HealthFEST este un eveniment inovator și interactiv care își propune să ofere publicului larg o experiență educativă și distractivă, axată pe sănătate și medicină. Evenimentul este adresat tuturor categoriilor de vârstă și este o oportunitate unică de a explora lumea medicinei și sănătății, de a descoperi alternative și soluții inovatoare și de a socializa cu specialiști și entuziaști din domeniu. Ne vedem la HealthFEST !!!

Comenteaza