Foto Laborator de ultimă generație la Spitalul de Recuperare Cluj

Laborator de ultimă generație la Spitalul de Recuperare Cluj
| Foto: Facebook.com/cjcluj
Laborator de ultimă generație la Spitalul de Recuperare Cluj
Laborator de ultimă generație la Spitalul de Recuperare Cluj
Laborator de ultimă generație la Spitalul de Recuperare Cluj

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de amenajare a Laboratorului de Angiografie din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Continuăm să investim în spitalele clujene pentru ca infrastructura medicală să cunoască îmbunătățiri considerabile iar serviciile oferite pacienților să fie la cele mai înalte standarde. Cu siguranță, investiția va facilita realizarea investigațiilor necesare în condiții de maximă siguranță și confort”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În valoare de 646.089 de lei, lucrările au fost finanțate integral din bugetul propriu al forului administrativ județean. Operațiunile au fost necesare atât pentru a îndeplini condițiile de autorizare a aparatului pentru angiografie achiziționat de Consiliul Județean Cluj, cât și pentru a asigura funcționarea acestuia în condiții optime și a îmbunătăți serviciile de explorări funcționale cardiologice pentru pacienți.

Principalele lucrări executate pentru amenajarea Laboratorului de Angiografie au constat în realizarea unor noi instalații electrice și de fluide medicale, înlocuirea ușii încăperii în care se află angiograful, refacerea finisajelor pardoselilor și ale pereților, montarea pardoselilor și a tapetului PVC, precum și amenajarea platformei acoperite pentru un nou grup electrogen.

De asemenea, potrivit reprezentanților forului administrativ județean a mai fost realizat un sistem de televiziune cu circuit închis pentru preluarea imaginilor din zona Laboratorului de Angiografie și au fost executate noi zugrăveli.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza