News alert Încă un român infectat cu coronavirus

Încă un român infectat cu coronavirus

După ce primul român depistat cu coronavirus se află în spital de o săptămână, încă un cetăţean de origine română de pe nava de croazieră Diamond Princess a fost infectat.

A fost depistat un al doilea cetăţean român infectat cu coronavirus pe nava de croazieră Diamond Princess, informează presa japoneză care citează datele ale Ministerului Sănătăţii din această țară. Despre cel de-al doilea român care s-a îmbolnăvit pe navă nu se cunosc deocamdată prea multe detalii.
 
Nava de croazieră Diamond Princess se află în carantină de două săptămâni în largul coastelor Japoniei. Cei 500 de pasageri şi membri ai echipajului sunt debarcaţi în Japonia, iar cei care nu au avut simptomele specifice coronavirusului şi care nu au intrat în contact cu cei bolnavi sunt lăsaţi să plece.
 
Pe această navă au fost înregistrate 542 de cazuri de infectare cu virusul care face ravagii în China. Primul român care a fost depistat cu coronavirus, din județul Argeș, aflat pe Diamond Princess, a fost internat joi, 13 februarie, într-un spital din Japonia, iar în prezent starea sa de sănătate este una bună.

Comenteaza