Încă o zi cu testări GRATUITE Babeș-Papanicolaou și HPV, în Cluj-Napoca, în cadrul programului derulat de IOCN

Încă o zi cu testări GRATUITE Babeș-Papanicolaou și HPV, în Cluj-Napoca, în cadrul programului derulat de IOCN

Luni, 16 octombrie între orele 10.00-17.00 vă puteți programa pentru un test GRATUIT Babeș-Papanicolaou sau HPV la unitatea mobilă de testare de la Academia de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca.

Femeile între 24 și 64 de ani sunt așteptate, luni, 16 octombrie, în intervalul orar 10.00-17.00, la caravana care se va afla la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima”, de pe str. I.C. Brătianu nr. 25, să se testeze gratuit pentru prevenirea și depistarea precoce a cancerului de col uterin.

"Dacă ai între 24 și 64 de ani și nu ai efectuat încă testul Babeș Papanicolaou sau HPV în cadrul programului derulat de Institutul Oncologic din Cluj-Napoca, ești așteptată în centrul municipiului pentru a beneficia de servicii medicale gratuite, de înaltă calitate!

Nu rata această oportunitate atât de benefică pentru sănătate! Un test de 5 minute pentru 5 ani de liniște!", este mesajul organizatorilor campaniei.

Aceasta este a doua parte a acțiunii de testare derulată în centrul municipiului Cluj-Napoca, după cea care a avut loc luni, 9 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților.

 

Comenteaza