Epidemiolog: "Cel puţin 20.000 nu vor mai simţi nimic în decembrie. De sărbători doar absenţa lor va fi simţită de cei dragi"

Epidemiolog: "Cel puţin 20.000 nu vor mai simţi nimic în decembrie. De sărbători doar absenţa lor va fi simţită de cei dragi"

Epidemiologul Octavian Jurma susţine că nu toţi românii vor simţi beneficiile creşterii economice anunțate de Florin Cîțu, pentru că zeci de mii de români nu vor mai fi în viaţă să le simtă.

"Nu, nu toti romanii vor simti beneficiile cresterii economice. Pentru ca zeci de mii de romani nu vor mai fi in viata sa le simta chiar daca ar fi adevarate...
Inainte de a simti benficiile economice, cel putin 200,000 de romani vor simti gheara mortii sfartecand plamanii si trupul lor, lasandu-i cu sechele pe viata. Cel putin 20,000 nu vor mai simti nimic in decembrie. De sarbatori doar absenta lor va fi simtita de cei dragi", spune epidemiologul Octavian Jurma, făcând referire la afirmațiile pline de optimism ale lui Florin Cîțu, care a spus sâmbătă că "lucrurile arată bine" în România și că "suntem foarte aproape de momentul în care toţi românii vor simţi şi beneficiile".

Jurma cere câteva răspunsuri "de la Guvern, de la Parlament și de la Președinte":

"Copii lasati fara parintii. Parinti lasati fara copii. Mamici ucise cu copilul lor in burta. Elevi si profesori ucisi in numele educatiei. Familii intregi ucise intr-o saptamana... De ce? Pentru ce? Ce beneficii economice justifica risipa aceasta inumana de viata? De ce suntem singura tara din lume care isi ucide cetatenii pentru bani?

Ei ne-au cerut votul ca sa guverneze in numele nostru spre binele nostru si vreau sa stiu unde e binele romanilor care mor acum in cadenta de metronom, cate unul la fiecare 4 minute.
Tic, tac, un roman a murit pana ai terminat de citit. Fiecare vorba aruncata in vant este o viata aruncata in vant. Fiecare zi amanata sunt 400 de vieti curmate...", a mai scris epidemiologul pe Facebook.

loading...
Comenteaza