„Din grijă pentru tine”! Consultații GRATUITE oferite de peste 120 de medici voluntari la BT Arena

„Din grijă pentru tine”! Consultații GRATUITE oferite de peste 120 de medici voluntari la BT Arena

Peste 120 de medici voluntari oferă servicii în contextul debutului Campaniei „Din grijă pentru tine”!, care a demarat ieri la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Campania DIN GRIJĂ PENTRU TINE și-a deschis porțile anul acesta la Cluj-Napoca, oferind GRATUIT consultații de bază și ecografii pentru mii de persoane. Evenimentul se desfășoară în perioada 25-27 februarie, între orele 10:00-17:00, la BT Arena, unde zeci de medici specialiști și asistenți medicali voluntari își pun la dispoziția cetățenilor serviciile și aptitudinile, în cadrul unui spital mobil format din peste 40 de cabinete.

Înscrierile pot fi încă realizate online, pe site-ul https://dingrijapentrutine.ro/cluj/ sau prin apel la numărul de telefon 0376 50 60 70, la cabinetele care mai au locuri disponibile.

Participanții pot beneficia de ecografii – mamară, tiroidă, pelvină, prostată, ecografii cardiace + EKG, eco-Doppler arterial și venos, ecografie urologie – și consultații pe Departamentele Cardiologie, ORL, Stomatologie, Dermatologie și Medicină Internă. De asemenea, vor putea opta pentru consiliere psihologică, psihiatrică, judiciară, nutrițională sau spirituală.

În cadrul evenimentului are loc și o expoziție de sănătate destinată elevilor din clasele V-XII. Aceasta cuprinde opt standuri de prezentare – exerciții fizice, apă, aer etc. –și trei de instruire – Antidrog (DSP/Antidrog Cluj), Prim ajutor (UPU Cluj) și Igienă stomatologică. Clasele de elevi se pot înscrie prin intermediul dirigintelui sau a unui profesor coordonator. Vizitarea expoziției este gratuită și se poate face doar în baza programării.

Evenimentul este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România – Conferința Transilvania de Nord în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, ne sunt alături în proiect: Consiliul Local și Instituția Prefectului- Județul Cluj,Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca,Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor, Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal, Institutul Inimii Niculae Stăncioiu, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, Spitalul Oncologic MEDEX – Târgu Mureș, Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală, TVR Cluj, Speranța TV și Radio Vocea Speranței.

Comenteaza