Cum merge vaccinarea în mall-ul Vivo. Se pregătește Iulius

Cum merge vaccinarea în mall-ul Vivo. Se pregătește Iulius

După ce săptămâna trecută au deschis un punct de vaccinare în incinta Vivo, autoritățile anunță că se pregătește unul similar și în Iulius Mall.

Începând de săptămâna trecută, în incinta Vivo Cluj funcționează un punct de vaccinare împotriva coronavirusului. Acesta este operațional de joi până duminică la intrarea 2, lângă Info Desk, iar vaccinurile disponibile sunt Johnson&Johnson și Pfizer/BioNTech - folosit îndeosebi pentru copiii peste 12 ani.

Subprefectul Clujului, Irina Munteanu, a declarat pentru Ziua de Cluj că inițiativa a avut succes și că urmează să fie deschis un punct de vaccinare și în Iulius Mall.

"A avut succes (punctul de vaccinare de la Vivo - n. red.) și sunt mândră de el, motiv pentru care deschidem și la Iulius. A prins, e la îndemână - printre cumpărături, un film, o masă -chiar e la îndemână, am avut 30-35 de persoane pe zi în primul weekend, ceea ce e foarte bine, raportându-ne la frecvența cu care se vaccinează la acest moment. Pregătim și la Iulius Mall, am avut ieri discuții cu cei din conducere, sperăm ca de weekend-ul viitor să-i dăm drumul și acolo", a spus Munteanu.

Totodată, subprefectul a precizat că sunt solicitări și din partea Auchan pentru înființarea unui astfel de punct de vaccinare, urmând să aibă loc o întâlnire, în acest sens, cu reprezentanții hypermarket-ului.

Comenteaza