Video Cum merge centrul de vaccinare din Florești. Primarul: „Vine lumea să se vaccineze și cu AstraZeneca”

Cum merge centrul de vaccinare din Florești. Primarul: „Vine lumea să se vaccineze și cu AstraZeneca”

Potrivit DSP, rata de incidență în cea mai mare comună din țară a ajuns la 4.29, iar restricțiile de weekend se păstrează pentru moment.

Edilul Floreștiului, Bogdan Pivariu, a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului), despre evoluția pandemiei generate de noul coronavirus în comuna clujeană și despre centrul de vaccinare.

„Rata de incidență este în scădere, de 4.29, și mă bucur foarte mult că floreștenii au înțeles să respecte măsurile de siguranță și importanța respectării acestor măsuri, pentru că odată ce reușim să depășim această pandemie, viața își va relua cursul normal, pe care îl cunoaștem cu toții. Simt că suntem toți nerăbdători să ajungem din nou în acele vremuri”, a declarat la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Primarul din Florești susține că sunt oameni care vin să se vaccineze cu AstraZeneca, în ciuda discuțiilor din jurul acestui vaccin, iar capacitatea totală a centrului de vaccinare este de 240 de doze pe zi.

„În ceea ce privește centrul de vaccinare din Florești, lucrurile funcționează foarte bine, avem personal pregătit, este bine organizat, există dorință din partea populației de a se vaccina. În momentul de față, vaccinăm cu trei puncte pentru Pfizer și unul pentru AstraZeneca, avem 240 de doze pe zi.

Vine lumea să se vaccineze și la AstraZeneca, chiar sunt persoane care solicită special acest vaccin. Lucrurile funcționează bine și îmi pare bine că floreștenii înțeleg că trebuie să ne vaccinăm, este un lucru corect de făcut, fiind instrumentul cu care noi putem câștiga această bătălie cu acest inamic”, a afirmat Pivariu.

Comenteaza