COVID: Câți clujeni au fost depistați cu virusul în ultima zi

COVID: Câți clujeni au fost depistați cu virusul în ultima zi

Clujul are cei mai mulţi pacienţi internaţi pe secţiile COVID din ţară, după Capitală.

185 de clujeni au fost depistați cu coronavirus în ultimele 24 de ore, în scădere față de ziua anterioară, când au fost raportate 280 de noi infectări.

Cele mai multe cazuri noi au fost raportate în Bucureşti - 982, urmat de județul Ilfov, cu 224 şi de judeţul Brașov, cu 197, de Prahova - 190 și de Cluj, cu 185 de noi infectări. 

Judeţul Cluj se situează pe locul trei pe țară, în ceea ce priveşte rata de infectare cumulată la 14 zile. Cea mai mare incidență este în Capitală - 3,21 de cazuri la mia de locuitori și în judeţele Ilfov - 2,07 și Cluj - 1,60 la mie. Media incidenței COVID la nivel național este de 0,71.

La Cluj sunt internați 81 de pacienți cu COVID, dintre care 5 pe secțiile ATI. În ceea ce privește copiii, ieri erau internați 7, iar astăzi numărul s-a dublat - 14.

Clujul ocupă locul doi pe țară la numărul persoanelor cu COVID internate, după București-Ilfov, unde sunt 315 bolnavi, dintre care 25 la ATI.

De marți până miercuri, în România au fost raportate 3.777 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 și 4 decese.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza