Coronavirus / Numărul cazurilor din România a ajuns la 70

Coronavirus / Numărul cazurilor din România a ajuns la 70
| Foto: Inquam Photos, Virgil Simonescu via romania-insider.com

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până în prezent, la nivel naţional, au fost confirmate 70 de cazuri de cetăţeni infectaţi cu virusul COVID-19.

"Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 2.067 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contractat virusul COVID-19 (coronavirus). Alte 13.745 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi sub monitorizare medicală", informează vineri Grupul de Comunicare Strategică.

Conform sursei citate, până vineri la nivel naţional au fost confirmate 70 de cazuri de cetăţeni infectaţi cu virusul COVID-19 (coronavirus).

Persoanele infectate cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova şi Constanţa şi se află sub supraveghere medicală permanentă.

"Starea generală a pacienţilor este bună, cu excepţia pacientului internat la ATI la Institutul 'Victor Babeş'. Starea pacientului internat la ATI la Institutul 'Victor Babeş' este una ameliorată faţă de momentul internării", precizează sursa citată.

Comenteaza