Update Coronavirus / 68 de probe negative din cele 70 testate la Cluj

Coronavirus / 68 de probe negative din cele 70 testate la Cluj

Vineri au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca încă 70 de probe de la persoane suspecte de infectare cu noul coronavirus.

Din cele 70 de probe intrate în testare astăzi, 68 sunt negative. Mai exact, potrivit prefectului Mircea Abrudean, o probă este invalidă, iar pentru una dintre ele, care a ieșit pozitiv, se așteaptă încă validarea. 

Printre probele negative sunt cele 13 care provin din Cluj, respectiv cele 6 persoane aflate în carantină și cei 7 suspecți din spital - inclusiv femeia din Florești cu copilul și stewarzii de pe Wizz Air.

Conform prefectului, contacții femeii de 33 de ani din Cluj-Napoca, depistată cu coronavirus, nu au fost testați încă, întrucât probele au ajuns după ora la care a intrat în funcțiune aparatul și urmează să intre mâine în testare. 

UPDATE: Proba pozitivă de la Cluj a fost validată. Este vorba despre cazul 89 și aparține a unei femei de 49 de ani, din Bihor, aflată în autoizolare. Femeia s-a întors din Italia cu mașina cu care a venit și clujeanca de 33 de ani, internată la Infecțioase. În autoturism mai erau doi bărbați din CS, care nu au fost testați încă.

Comenteaza