Clujul, tot pe locul 1 în topul noilor infectări pe judeţe, deşi cazurile de COVID sunt în scădere. Două judeţe cu 0 cazuri

Clujul, tot pe locul 1 în topul noilor infectări pe judeţe, deşi cazurile de COVID sunt în scădere. Două judeţe cu 0 cazuri

Conform informării oficiale a Grupului de Comunicare Strategică, infectrările noi de COVID-19 sunt în scădere. Dar Clujul, chiar dacă are jumătate din numărul infectărilor de ieri, rămâne pe primul loc. Sunt deja şi două judeţe în ţară fără niciun caz nou raportat. 

În data de 25 decembrie Clujul a depăşit municipiul Bucureşti la numărul de cazuri de Covid-19 nou depistate. Capitala are doar 26 de cazuri, în schimb judeţul Cluj are 33, pe poziţie fruntaşă, alături de judeţul Bihor, tot cu 33 de cazuri. Incidenţa în judeţul Cluj este de 0.9.  

Pe locul doi de pe podiumul infectărilor pe judeţe din ultimele 24 de ore se află Aradul cu 32 de cazuri, iar pe trei Iaşi şi Timiş cu câte 29.

În data de 25 decembrie raportarea oficială spune că există şi două judeţe care au scăpat de Covid. Cel puţin pentru o zi. Este vorba despre Giurgiu şi Gorj.

Distribuția pe județe a cazurilor de COVID-19 per total, a celor noi şi a celor nealocate, conform informării oficiale a Grupului de Comunicare Strategică poate fi consultată aici.  

Comenteaza