Clujul, locul doi pe țară la cazurile noi de COVID. Cum stăm cu incidența

Clujul, locul doi pe țară la cazurile noi de COVID. Cum stăm cu incidența

Clujul se situează, luni, pe locul întâi între județe și pe locul doi pe țară la cazurile noi de COVID, depistate în ultimele 24 de ore.

După ce ieri a raportat 2 cazuri, Clujul a sărit astăzi pe locul doi național, după București la numărul noilor infectări. Astfel, cele mai multe noi infectări au fost înregistrate în Bucureşti - 64, în judeţul Cluj - 25 și în Bihor - 21 de cazuri. În zece județe nu s-a înregistrat niciun caz nou de COVID, iar în restul au fost raportate sub 20 de cazuri noi. 

În ceea ce privește incidența infectărilor, Clujul rămâne tot pe locul doi, cu 0,44 la mie, sub București - 0,68, urmat de județul Sibiu, cu 0,41 la mie. Media națională este de 0,18 cazuri la o mie de locuitori.

În Cluj-Napoca rata de incidență a cazurilor de COVID este de 0,63 la mie, cu 213 cazuri de boală active, din cele 333 din tot județul.

În spitalele din Cluj sunt internate 46 de persoane confirmate cu COVID-19, printre care 5 minori. La Terapie Intensivă sunt 10 pacienți în stare gravă.

În ultimele 24 de ore, în România au fost depistate 215 persoane infectate cu noul coronavirus, cu 48 mai multe față de ziua anterioară. În ultima zi nu a fost înregistrat niciun deces.

Comenteaza