Clujul, capitala tinerilor dentiști. 600 de specialiști vin la un congres internațional

Clujul, capitala tinerilor dentiști. 600 de specialiști vin la un congres internațional

Congresul Internațional de Medicină Dentară pentru Studenți și Tineri Medici (DENTis) va avea loc în perioada 21-24 martie, în Cluj-Napoca. 600 de participanți din lume vor fi angrenați în conferințe științifice, prezentări orale, workshopuri, gale de premiere. 

Manifestarea va fi organizată de către Organizaţia Studenţilor Stomatologi (OSS) și de Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iuliu Haţieganu, ambele din Cluj-Napoca.

Evenimentul urmărește să acopere prin programa oferită domenii de interes pentru studenții și tinerii medici stomatologi, introducând noi concepte, precum DENTis Alumni, unde fondatorii vechilor ediții ale congresului, azi medici de renume, vor sustine conferințe și prezentări alături de lectori din diferite părți ale României, dar și din Rusia, Turcia, Italia, Franța.

19 lectori vor prezenta ultimele noutăţi în domeniul stomatologic, prin conceperea unui program științific diversificat.

Congresul își va desfășura activitatea și pe plan social, având pregătite pentru studenții și medicii participanți numeroase evenimente și seri de socializare. Pe toată durata congresului vor avea loc două gale, organizate în incinta Adam’s Events și Aroma Restaurant.

OSS are la bază două scopuri: reprezentarea studenţilor din cadrul Facultăţii de Medicină Dentară şi realizarea proiectelor cu caracter medical şi ştiinţific, cu vizibilitate naţională şi internaţională. Activitatea voluntarilor este concentrată pe finalizarea cu succes a standardelor impuse de cele două traiectorii alese, în  colaborare cu UMF.

Comenteaza