Clujenii se pot programa pentru vaccinare și în centrele militare

Clujenii se pot programa pentru vaccinare și în centrele militare

Ministerul Apărării Naţionale a demarat etapa a III-a de vaccinare în centrele organizate de instituţie, acestea fiind deschise, începând de luni, accesului public prin Platforma naţională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

Clujenii au la dispoziție, de luni, pentru programarea la imunizarea împotriva coronavirusului, și centrele de vaccinare ale MApN din Cluj-Napoca, Dej și Câmpia Turzii. 

Clujenii se pot programa pentru vaccinare și în centrele MApN

De asemenea, de luni au fost înfiinţate încă 60 de linii telefonice pentru call-center-urile gestionate în totalitate de personalul MApN, destinate programării telefonice a populaţiei la vaccinare, ajungându-se la un total de 600 de linii deschise.

Conform MApN, suplimentar, vor fi deschise gradual 180 de posturi de tip live-chat, deservite tot de personal MApN, pentru sprijinirea procesului de programare la vaccinare, precizează ministerul într-un comunicat.

În perioada următoare, după parcurgerea tuturor etapelor organizatorice, numărul de centre de vaccinare va creşte de la 58, câte sunt organizate în prezent, la 92 centre în toată ţara.

În prezent, România are 808 centre de vaccinare, cu 1.159 de fluxuri, dintre care 760 de centre active - cu 1.089 de fluxuri, centre inactive, dar care au liste de așteptare și urmează să fie deschise, 48 - cu 70 de fluxuri. De asemenea, sunt 57 de centre active ale MApN - pentru vaccinarea cu serul de la Pfizer și 37 pentru cel cel de la AstraZeneca, plus 36 de centre din rețeaua MAI pentru vaccinarea cu serul de la Pfizer și 28 pentru cel cel de la AstraZeneca.

Comenteaza