Update Cluj: Au sosit voucherele pentru cei vaccinați în perioada octombrie - ianuarie

Cluj: Au sosit voucherele pentru cei vaccinați în perioada octombrie - ianuarie
| Foto: Ziua de Cluj

Persoanele vaccinate anti-COVIDla Cluj, în perioada octombrie 2021 - ianuarie 2022, sunt așteptate să-și ridice voucherele de vaccinare.

Persoanele care s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare anti-COVID în centrele de vaccinare cât și în cabinetele medicilor de familie în perioada mai sus menționată, sunt invitați să contacteze medicii de familie sau să se prezinte la centrele unde au fost vaccinați pentru ridicarea tichetelor de masă având asupra lor actul de identitate, transmite Instituția Prefectului Cluj.

Cei care s-au vaccinat în centrele de vaccinare care între timp s-au închis, își pot ridica voucherele de la Direcția de Sănătate Publică a județului Cluj, de pe strada Constanța din Cluj-Napoca.

UPDATE: Centrele de vaccinare care și-au suspendat activitatea au predat tichetele de masă direcțiilor de asistență socială din primăriile de care aparțin.

Voucherele în valoare de 100 de lei se acordă persoanelor care se vaccinează cu schema inițială (primele două doze Pfizer, Moderna sau Astra Zeneca sau doza unică Johnson&Johnson), nu și pentru doza booster (doza 3). Ele nu pot fi acordate persoanelor care s-au vaccinat mai devreme de 3 septembrie 2021, data publicării OUG ce a introdus acordarea acestor vouchere. Tichetele vor fi acordate și celor care se vaccinează în acest an.

Comenteaza