City manager nevaccinat a murit de COVID la 54 de ani, în timp ce se afla în izolare la domiciliu

City manager nevaccinat a murit de COVID la 54 de ani, în timp ce se afla în izolare la domiciliu

Administratorul public al Bistriţei, Ioan Peteleu, în vârstă de 54 de ani, s-a stins din viață în timp ce era în izolare la domiciliu după ce fusese depistat cu COVID. Bărbatul nu era vaccinat împotriva coronavirusului. 

Administratorul public al municipiului Bistriţa, Ioan Peteleu, care în urmă cu mai puţin de două săptămâni a fost confirmat cu COVID-19 şi se afla în izolare la domiciliu, a decedat în cursul nopţii de marţi spre miercuri, la vârsta de 54 de ani.

Membru al PNL, Ioan Peteleu a mai deţinut funcţiile de viceprimar al municipiului Bistriţa (între anii 2012-2014) şi de consilier municipal, scrie Agerpres.

Vestea morţii sale a fost anunţată miercuri dimineaţă pe reţelele de socializare de către mai mulţi colegi de partid, printre care preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud şi primar al Bistriţei, Ioan Turc, preşedintele organizaţiei municipale PNL Bistriţa, viceprimarul Sorin Hangan, şi prefectul judeţului, Stelian Dolha, care au transmis mesaje de condoleanţe familiei.

Potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de către managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, administratorul public al municipiului nu a fost internat în spital în urma confirmării infecţiei cu SARS-CoV-2, acesta decedând acasă.

Ioan Peteleu nu era vaccinat împotriva COVID-19 şi urma un tratament la domiciliu. Surse apropiate de fostul City Manager au declarat că acesta ar fi suferit un infarct masiv, în urma complicațiilor date de infectarea cu COVID. Peteleu nu era vaccinat împotriva COVID, potrivit bistriteanul.ro. 

Comenteaza