Ce le-a transmis Boc celor nevaccinați: Poate la sărbătorile care vor urma, la masă veți pune mai puține farfurii

Ce le-a transmis Boc celor nevaccinați: Poate la sărbătorile care vor urma, la masă veți pune mai puține farfurii

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, avut un mesaj dur pentru nevaccinaţi în plenul ședinței Consiliului Local de miercuri, 22 decembrie.

Emil Boc vorbit în plenul ședinței Consiliului Local de miercuri, 22 decembrie şi despre situația COVID-19 și campania de vaccinare la Cluj. Mesajul primarului pentru cei care nu s-au imunizat anti-COVID este unul extrem de dur. 

Acesta a amintit faptul că toate analizele arată că cei vaccinaţi nu sunt scutiţi de infectare, dar că odată imunizaţi sunt mai feriţi de o formă gravă a bolii, de internare sau de ajungerea pe o secţie de Terapie Intensivă. 

”Ca să simplific, vaccinul, dacă mai sunt unii care se îndoiesc și cred că nu există COVID 19, are marele merit de a salva viața și de a evita aglomerarea din spitale. 

Prin vaccinare vom avea grijă că la masa de Crăciun de anul viitor să avem același număr de persoane, cu același număr de farfurii la masă. Dacă nu, la sărbătorile următoare, din nefericire, s-ar putea să avem cu o farfurie mai puțin la masa de Crăciun sau, Doamne Ferește, cu mai multe.

Este dur şi neplăcut ce spun, dar asta e realitatea crudă. Pentru că acum eu nu mă mai bazez pe supoziții, ci pe date științifice, validate pe plan mondial”, a afirmat primarul Emil Boc, în plenul ședinței Consiliului Local de miercuri, 22 decembrie.

"Mesajul meu este de a recomanda în continuare tuturor vaccinarea şi de a ne implica la nivel local cu tot ceea ce presupune a susţine acest proces, astfel încât valul care se preconizează a fi, pentru că dacă cineva mai are vreo îndoială că nu vom avea un alt val, se înşeală amarnic" a adăugat primarul. 

Comenteaza