Campanie inedită a Organizaţiei Tinerilor Medici. Un like = 5 bani pentru îmbunătăţirea sistemului sanitar

Campanie inedită a Organizaţiei Tinerilor Medici. Un like = 5 bani pentru îmbunătăţirea sistemului sanitar
| Foto: 3zs.ro

Organizația Tinerilor Medici a lansat campania online #pentruSANATATE, al cărei scop este formarea unei voci comune care luptă pentru îmbunătățirea Sistemului Sanitar românesc.

"Companiile care doresc să sprijine demersul nostru vor oferi o sumă de bani pentru fiecare membru al comunității în schimbul publicității. Pe scurt fiecare like pentru pagina 3 zile de SĂNĂTATE - #pentruSANATATE (3Zs) o să valoreze o sumă de bani", transmit reprezentanţii OTM.

Prima provocare lansată de Organizația Tinerilor Medici pentru comunitate se va desfăşura în 20 septembrie 2019, când fiecare like o să valoreze cel puțin 5 bani. Tinerii din OTM vor fi prezenţi în Parcul Central din Cluj, unde vor da startul evenimentului 3Zs.

Cei prezenți vor beneficia de:

  • Consultații gratuite pluridisciplinare.
  • Investigații gratuite.
  • Activități educative la corturile 3zS si în clădirea CASINO.
  • Orientare profesională pentru copii și adolescenți.
  • Terapie prin artă.
  • Conferințe. 

"În 20 septembrie vrem să arătăm că și un simplu like poate aduce o mică schimbare în bine. Atunci când avem o problemă, creierul nostru își recapătă echilibrul dacă facem una din urmatoarele acțiuni: vorbim despre problemă, ne plângem cu privire la problemă, sau facem ceva pentru a remedia problema. În mod normal mediile online oferă terenul perfect pentru primele doua. 3 zile de SĂNĂTATE - #pentruSANATATE oferă șansa celor care se alătură campaniei să facă ceva pentru SĂNĂTATE, fără prea mult efort. 

Mai multe detalii despre campanie AICI.

Comenteaza