Brăţări cu butoane de panică la spitalul din Suceagu

Brăţări cu butoane de panică la spitalul din Suceagu
Cel mai mare spital de recuperare din România, deschis în comuna clujeană Suceagu, beneficiază de un sistem electronic de monitorizare a pacienţilor, conform unui raport al companiei Telekom.

Printre soluţiile dezvoltate se numără brățările cu buton de panică ce permit monitorizarea permanentă şi localizarea pacienților în spațiu delimitat. Personalul medical poate interveni la urgențe. Aparatura și echipamentele IT interconectate permit transferul de date în cadrul rețelei interne și externe. În perimetru este disponibilă o soluție wireless de internet securizată, ce permite separarea traficului de date util personalului medical de cel necesar pacienților ori vizitatorilor. 
 
Spitalul dispune de un număr scurt de informații și de o centrală telefonică proprie, care asigură serviciile de voce fixă în interiorul spitalului și extern, având la bază tehnologia VoIP, inclusiv telefonie via wi-fi. Polaris Medical este cea mai mare investiție privată din domeniul medical din ţară, cu 194 de paturi. Telekom România aparține Deutsche Telekom, grup prezent în 50 de țări, cu 228.000 angajați, care a generat venituri de 62,7 miliarde de euro în anul financiar 2014.

Comenteaza