Arafat: "Nu se deschid cluburile și discotecile"

Arafat: "Nu se deschid cluburile și discotecile"
| Foto: Getty Images

Klaus Iohannis a anunțat că din 15 mai vor fi introduse masive măsuri de relaxare. Aceste măsuri au fost comentate de Raed Arafat, joi seara.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Raed Arafat a fost întrebat când va reveni România la normalitatea cu care am fost obișnuiți, înainte de pandemie. “Când ne vom vaccina în procent de 60% – 70%, este posibil să ajungem aici. Insist, ca nimeni să nu se gândească că pandemia a trecut. (…) Pandemia nu a trecut, suntem într-o situație bună, oricând poate să se schimbe, tocmai de aceea, vaccinare rămâne esențială (…) Cu cât avem un procent mai mare de persoane vaccinate, cu atât rămânem cât mai aproape de normalitatea în care să nu mai purtăm mască nici în spațiile închise“, a declarat Raed Arafat, la Antena 3.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat noi măsuri de relaxare în România, primele dintre ele fiind aplicate din data de 15 mai. În acest context, Raed Arafat a explicat și ce măsuri restrictive vor mai rămâne, după primele relaxări: “Masca în exterior va rămâne doar în zonele aglomerate, precum stațiile, piețele, stațiile de autobuz, piețele, târgurile. (…) Se scoate masca în spațiile libere. Sunt restricții păstrate, dar se vor relaxa pe parcurs. (…) De exemplu, din data de 15 mai scoatem masca la exterior și revin magazinele la programul normal, plus înlăturarea restricțiilor de noapte. De exemplu, discotecile sau cluburile nu vor fi deschise acum, se va anunța când se poate și în ce condiții se poate. Acolo vor fi condiții speciale, pentru a putea relua activitatea la interior, măcar în prima etapă (…) Asta o să apară în Hotărârea CNSU“, a declarat Arafat, la Antena 3.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza