Arafat, despre cei care se vaccinează: „Clar că au şanse la vară să meargă în alte ţări fără condiţionări de carantinare”

Arafat, despre cei care se vaccinează: „Clar că au şanse la vară să meargă în alte ţări fără condiţionări de carantinare”

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat că cei care vor fi vaccinați împotriva COVID-19 au şanse ca la vară să poată merge în concedii în străinătate, fără a fi obligaţi să stea în carantină.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Clar că cei care se vaccinează au şansă la vară, dacă vor să meargă în alte ţări, au şansa să meargă fără condiţionări de carantinare şi asta mult mai mari decât cei care nu sunt vaccinaţi. (...) Să vedem, din nou, decizia discuţiilor care vor fi în Comisia Europeană. Noi vrem o abordare europeană, dar unele ţări este posibil să aibă o abordare a lor pe măsuri de protecţie”, a declarat Raed Arafat luni seara, la Digi24, precizând că unele state s-ar putea să impună obligativitata vaccinării.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis, luni, că persoanele care intră în România după 10 zile de la primirea celei de-a doua doze de vaccin anti-COVID nu mai trebuie să stea în carantină.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza