Aproape 18.000 de cetăţeni străini, vaccinați anti-COVID în România

Aproape 18.000 de cetăţeni străini, vaccinați anti-COVID în România

Coordonatorul CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, a declarat marți, că de la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID au fost imunizate în România 17.855 de persoane cetăţeni străini.

Aproape 18.000 de persoane cetăţeni străini, cetăţeni din Uniunea Europeană, Confederaţia Elveţiană şi cetăţeni din alte ţări terţe care au drept de şedere legală pe teritoriul ţării noastre, s-au vaccinat împotriva coronavirusului în România.

"De la debutul campaniei de vaccinare şi până la acest moment, au fost vaccinate 17.855 de persoane cetăţeni străini, cetăţeni din Uniunea Europeană, Confederaţia Elveţiană şi cetăţeni din alte ţări terţe care au drept de şedere legală pe teritoriul României, conform strategiei de vaccinare", a precizat Valeriu Gheorghiţă, marţi, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Conform acestuia, de la debutul campaniei de vaccinare până pe data de 17 mai, în țara noastră au fost vaccinate în total 3.963.176 de persoane cu cel puţin o doză, din care cu doza II sunt 2.871.560 de persoane.

Comenteaza